Podis i mínimes FOJE de Júlia Pujadas i Marcos Gil al Campionat d’Espanya Infantil

Club Natació Granollers

09 de Març 2015
+

Bon nivell dels nedadors del Club Natació Granollers que van participar al Campionat d’Espanya Júnior i Infantil, que va tenir lloc del 26 de febrer a l’1 de març a Cadis. Especialment els nedadors infantils, que van aconseguir pujar al podi estatal i aconseguir les mínimes per al Festival Olímpic de les Joventuts Europees (FOJE), que tindrà lloc a Geòrgia del 25 de juliol a l’1 d’agost.

Júlia Pujadas es va proclamar campiona d’Espanya als 100 papallona, amb un temps de 1.04.14, amb el que va aconseguir la mínima FOJE. També es va proclamar subcampiona d’Espanya als 400 estils, amb mínima FOJE (5.01.71). A les portes del podi es va quedar als 200 papallona, prova on es va classificar en quart lloc, amb un crono de 2.24.39, que també va ser mínima FOJE. Destacar tanmateix les finals que va disputar dels 200 estils (6a classificada) i 200 braça (11a).

L’altre medallista de la competició va ser el nedador infantil Marcos Gil, subcampió d’Espanya als 1.500 lliures, amb mínima FOJE de 15.57.91, i doble medalla de bronze als 400 lliures (4.04.75, mínima FOJE) i 200 lliures (1.56.05). A més a més va disputar la final dels 100 lliures, classificant-se en 14a posició.

Pel que fa a la categoria júnior, Albert Escrits no va poder aconseguir mínima per l’Europeu als 1.500 lliures, on es va classificar en 6a posició amb un temps de 15.55.30. L’altra final que va disputar va ser la dels 400 lliures, on va fer l’11è lloc amb un registre de 4.03.41.

La nedadora Carla Seco es va quedar a tocar de la medalla en la prova dels 200 esquena, on es va classificar en quart lloc amb un temps de 2.22.30. També va disputar les finals dels 50 lliures (8a), 100 esquena (13) i 200 estils (15a).

Per la seva banda, Tània Cid va fer final als 200 papallona, aconseguint la 7a posició, mentre que la participació d’Eva Carreras als 200 braça la va posicionar en 26è lloc.