Miguel Luque contribueix a l’èxit de Catalunya al Campionat d’Espanya per Autonomies

Club Natació Granollers.

10 de Març 2015
+

Gran actuació del nedador paralímpic que entrena al Club Natació Granollers, Miguel Luque, que s’ha classificat en les primeres posicions en les proves que ha disputat al Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes, contribuint a què Catalunya s’alcés amb el títol d’aquesta competició. Un Campionat celebrat del 6 al 8 de març a Alcorcón i que va comptar amb la participació de prop de 300 nedadors.

Luque es va imposar en les seves especilitats de 50 braça (50.97) i 150 estils (1.49.66). En les proves de 50 esquena (48.19) i 4x50 estils (3.45.99) es va classificar en segona posició. A més a més, va participar als 100 lliures (1.42.76) i 50 lliures (45.10) on va quedar en quart lloc.

Per al seu entrenador, Joan Serra, del Club Natació Granollers, Luque ha nedat “rendint a un molt al nivell, aconseguint unes marques molt bones pel moment de la temporada en el què ens trobem”. Tot i ser una competició molt exigent pel número de proves que ha hagut de nedar, ha fregat la mínima per al Mundial de Glasgow, quedant-se a només 9 centèsimes en 50 braça (mínima 50.88) i a poc més de 2 segons en 150 estils (mínima 2.47.27).

Luque té encara opcions per aconseguir la mínima del Mundial; la propera és a l’Open Britànic del 26 al 29 de març, on espera arribar en l’estat de forma necessari per aconseguir-la.