Marta Garcia de l'AE C Vallbona Granollers guanya el 8è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

27 de Setembre 2011
+

Marta García, jugadora de l'AEC Vallbona Granollers, i Carla Martínez es van proclamar vencedores a Montgat de la prova final del Beach Volley Tour 2011-Campionat de Catalunya. El passat 25 de setembre la història es repeteix i aquesta parella es proclama campiona del 8è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, culminant un excel·lent any 2011.

Les catalanes Marta García i Carla Martínez van vèncer a les txeques Veronika-Radana per 2-0, repetint així la victòria de fa un any davant la parella provinent del país centreeuropeu. L’altra parella catalana formada per Meche Arends i Rebeca Fernández va aconseguir la tercera posició en un torneig disputat a la Platja de Nova Icària de Barcelona i que va comptar a la ceremònia d’entrega de premis amb la presència de David Escudé, regidor de l’Ajuntament de Barcelona; Carles Vallès, coordinador d’Esdeveniments Esportius de l’Institut Barcelona Esports; i Roberto Pozzato, vicepresident Esportiu de la Federació Catalana de Voleibol.

D'altra banda, aquest diumenge 2 d'octubre a les 12 h al pavelló municipal d'Esports de Granollers es disputarà el 3r i 4t lloc de la Lliga Catalana entre els equips AEC Vallbona Granollers i el CV Barça.

AEC VALLBONA GRANOLLERS