L'AE Carles Vallbona organitzarà les fases del campionat d'Espanya a Granollers

S'ha confirmat la notícia que la Real Federació Española de Voleibol ha concedit les fases del Campionat d'Espanya per ascendir a 1a Nacional a l'AE Carles Vallbona de Granollers i es faran els dies 12, 13, 14 i 15 de maig.

15 d'Abril 2011
+

El club i l'Ajuntament de Granollers portaven temps preparant aquest esdeveniment important per a la ciutat, per la promoció del voleibol femení i per aconseguir l'ascens de categoria de l'equip. Finalment la Federació s'ha decidit pel projecte presentat per l'AE Carles Vallbona i ara el club haurà de treballar conjuntament amb l'ajuntament perquè sigui un èxit organitzatiu i esportiu.

El club té previst organitzar diferents actes de promoció del voleibol a la ciutat i els principals seran:

– Organitzar una conferència sobre “ Patrocini i mecenatge “ on podran participar tots els clubs de la ciutat. Es farà a l'Hotel Ciutat de Granollers el dimecres 11 de mai a les 19 h. Participaran com a ponents: Josep M. Junqueras (regidor d'Esports de l'Ajuntament de Granollers), Dani Ballart (responsable de relacions externes de la FCV), José Luís CAña (president del BM Granollers), Joan Carles marín (directiu AE Carles Vallbona), Miki Güell com a moderador (presentador de VOTV), i un representant de la Secretaria General de l'Esport.
– Una trobada de voleibol al carrer per donar a conèixer l'esport del voleibol i l'entitat a la ciutat.
– Venda de samarretes per poder aconseguir diners pel finançament de les fases.


Aquests actes estaran patrocinats per diferents col·laboradors i s'espera poder trobar-ne uns 10 per finançar el cost de les fases i poder estar el proper any a la categoria nacional, on només hi han actualment 5 equips catalans.
A més, el club ha arribat a un acord pel que resta de temporada i la propera temporada de col·laboració amb el RESTAURANT DAUBÓ ( situat al C/ Corró de Granollers ) que serà un dels patrocinadors oficials del club. La propera setmana es signarà aquest acord.

En els documents adjunts hi trobareu els horaris i les activitats previstes durant les fases del campionat.