L’absolut, equip revelació de Primera Divisió

Notícia de la secció de waterpolo del Club Natació Granollers

16 de Novembre 2016
+

L’equip absolut de waterpolo s’ha erigit com l’equip revelació de Primera Divisió. Els de Pablo Quattrocchio segueix amb la trajectòria ascendent dels últims anys, i la manté ara disputant la categoria on ha debutat aquesta temporada. Amb 4 victòries de 5, es col·loca a la part alta de la classificació de Primera Divisió (categoria de plata del waterpolo estatal), ocupant el tercer lloc, empatat a punts amb el Tenerife-Echeyde (segon) i el CN Caballa (Ceuta) encapçalant la taula, amb un partit més disputat.

El CN Granollers va deixar palès l’espectacular inici de temporada, amb una nova victòria davant al CN Sant Feliu, acabat de baixar de Divisió d’Honor. En un partit complicat, els granollerins, que van estar en tot moment per darrera del marcador (1r quart: 4-2; 2n quart: 5-3; 3r quart: 7-6), van aconseguir capgirar el partit a l’últim quart, sentenciant per la mínima amb un 8-9.

Dissabte 19 de novembre, a les 18:15h reben a l’AR Concepción de Madrid, equip que se situa a la cua de la classificació d’una lliga on, de moment, només ha vist derrotes.

Pel que fa l’absolut B, va empatar a 5 amb el Sant Adrià; el juvenil va guanyar 11-7 al St. Feliu; i l’infantil A va perdre a casa del Sabadell (11-7).