Gimnàstica Artística femenina. Club Natació Granollers

Cinc podis a la 1a Fase del Campionat de Catalunya de Base i Via Olímpica

17 de Febrer 2015
+

Bon inici de temporada per a les gimnastes del Club Natació Granollers, que els dies 14 i 15 de febrer van participar a la 1a Fase del Campionat de Catalunya de Base i Via Olímpica que va tenir lloc a Vic. En total, es van endur un total de cinc medalles d’aquesta primera cita del Campionat.

En la màxima categoria, Via Olímpica, Lluna Casanova es va endur l’or del nivell 7, després d’una bona actuació, especialment al salt de poltre i barra d’equilibris. Al nivell 5, Berta Pujadas es va fer amb la medalla de bronze, destacant en l’exercici de terra, on va obtenir la millor nota de la categoria. Al nivell més alt disputat, el nivell 9, hi competia Mariona Ros, que va fer una meritòria cinquena posició, on va aconseguir la millor nota de la competició en les paral·leles.

Pel que fa a la categoria de Base, Maria Esteban va fer-se amb el bronze del nivell 3P en individual. Per equips també es va penjar la medalla de bronze, juntament amb Andrea Villarroya (que en individual va fer 10a) i Ona Perxachs (19a). Al nivell 1, plata per Ainara Martínez, que es va quedar a 400 punts de l’or. I al nivell 2G, destacar la sisena posició de l’equip, integrat per Helena Ruiz (8a a nivell individual), Alba Hernández (22a) i Marina Navarro (36a).

Aquesta és la primera ronda de la competició del Campionat de Catalunya, integrat per tres fases i la final, classificatòria per al Campionat d’Espanya.