Granollerines de l'AE Carles Vallbona es classifiquen en 3r lloc al Campionat d'Espanya Infantil

L’entitat ha estat organitzadora de la competició, amb la col·laboració de l’Ajuntament

23 de Maig 2017
+

L’equip infantil femení de l’AE Carles Vallbona ha finalitzat en tercera posició en la seva primera participació en un campionat estatal on, a més, l’entitat ha estat l’organitzadora amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’altre equip català que ha participat al campionat, el DSV CV Sant Cugat, ha acabat en una també meritòria cinquena posició.

Les noies de Marta León, entrenadora des de fa tres anys de l’equip infantil de Granollers, van arribar contra pronòstic a les semifinals després d’acabar segones a la ronda preliminar, on només van perdre amb les gallegues del Calasancias Coruña Yakart autocaravanes. La sorpresa va venir quan a segona ronda van quedar emparellades amb l’altra equip català en competició, el DSV CV Sant Cugat, vigent campió de Catalunya, a qui les granollerines van vèncer per 3-1, classificant-se per semifinals.

En el partit clau per poder disputar la final, les noies de Marta León, no van trobar el bon joc demostrat fins al moment i les imprecisions les van portar a perdre per 3-0 amb el Colegio San Ignacio. Una derrota de la que es van saber sobreposar, ja que en la lluita pel bronze amb el Tomares Aljarafe XXI, tot i començar perdent el primer set van saber tirar endavant i remuntar el partit fins a guanyar per 3-2, en un tie break d’infart amb pilotes guanyadores pels dos equips. La grada sempre ben plena al pavelló de Can Bassa, en alguns moments no hi cabia ni una agulla, va ajudar a l’equip local a tirar sempre endavant tot i les adversitats.