El combo aleví, campió de Catalunya

Natació Sincronitzada

08 de Març 2017
+

Or per a les alevins del Club Natació Granollers, al Campionat de Catalunya de Rutines Combinades que va tenir lloc el passat 4 de març al CN Reus Ploms. Una competició on, a més a més, les infantils i les júnior es van alçar amb el subcampionat.

 

D’entre un total de 12 combos participants, les alevins del CN Granollers 1 es proclamar campiones de Catalunya. Un equip integrat per Keira Volquez, Rita Sugrañes, Carlota Rodríguez, Marina Andrés, Alba Busquets, Ariadna Conesa, Irene Garrido, Marina Navarro, Carla Oliva, Valeria Parra, Angela Garcia i Ariadna Camps. Amb un total de 70.8333 punts es van imposar al CN Kallipolis, segones (68.333), i CN Sabadell, terceres (67.9333). L’equip del CN Granollers 2 es va classificar en 5è lloc i estava integrat per Anna Moreno, Caterina Llanes, Leia López, Avril Maldonado, Daniela Maymó, Aitana Navarro, Mara Sánchez, Sara Hernández, Paula Rios, Olivia Rodríguez, Saioa Nogales i Guiomar Jiménez. 

Pel que fa a les infantils, es van alçar com a subcampiones de Catalunya, per sota del Kallipollis i per davant del Sabadell, en una categoria on hi van participar 11 combos. Les subcampiones de Catalunya són Judith Calvo, Martina Coronado, Gisela González, Clàudia González, Mireia Hernández, Anna Rueda, Karen Roiz, Mireia Serra, Clàudia Solé i Clàudia Julià. Un segon equip del CN Granollers també hi va participar, classificant-se en sisè lloc. Les sincronistes són June Retana, Ada Monteys, Laura Gil, Maria Albareda, Abril Giménez i Alice Gallardo. 

Pel que fa a les júniors, amb només tres combos participants, les granollerines van ser les subcampiones, compartint podi amb el Kallipolis i el Tarraco. Hi van participar Èlia Calvo, Oriana Alejandra Carreras, Lia Ferrera, Júlia Tortosa, Míriam Llovet, Mariona López, Júlia López, Laura Hospital i Abril Conesa.