Dia del Pequevoley

Dissabte 16 de juny a les Pistes Municipals d'Atletisme, entre les 11 i 14 h se celebra el Dia del Pequevoley

06 de Juny 2012
+

La trobada és oberta a tots els clubs i escoles que hi vulguin participar amb els seus equips alevins, benjamins i prebenjamins. Aquesta activitat es realitzarà durant la celebració de la LLIGA EUROPEA DE VOLEIBOL i per això es regalaran invitacions a tots i totes els/les participants per poder assistir als partits d’aquest esdeveniment. Us informem que també hi haurà aigua i regals per a tots els/les jugadors/es que vinguin a gaudir aquest matí de voleibol.

L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar la pràctica del vòlei en les categories inferiors, en un ambient lúdic i festiu. La trobada es celebrarà el dissabte 16 de juny entre les 11 i les 14 h a les Pistes Municipals d’Atletisme de Granollers. 

Us recordem que aquest any s’ha de fer la inscripció de club i la data límit per tal de poder enviar-ho és el dimecres 13 a les 19 h (el dijous al matí s’ha d’enviar des de FCVb a la mútua per tal de que tingui validesa el cap de setmana). Els tríptics que no arribin abans d’aquesta data no podran ser tramitats i els jugadors/es no podran participar.

Tanmateix, fins al mateix dimecres 13 a la tarda podeu enviar-nos les diferents inscripcions dels equips i s’ha de fer a través del document adjunt "FULL D`INSCRIPCIÓ".