Catalunya amb quatre nedadors del Club Natació Granollers al campionat d’Espanya

Es va celebrar els dies 31 de gener i 1 de febrer a Castelló de la Plana

05 de Febrer 2015
+
Catalunya va ser la gran vencedora del Campionat d’Espanya per Autonomies que va tenir lloc el 31 de gener i 1 de febrer a Castelló de la Plana. La selecció catalana, amb quatre nedadors del Club Natació Granollers, es va imposar en ambdues categories disputades, júnior i infantil. Una excel·lent competició, on el Club va obtenir la màxima representació quant a edicions d’aquest Campionat.

En categoria júnior, Carla Seco va ser primera als 4x100 lliures, i tercera als 4x100 estils (4.22.29) i 100 esquena (1.06.49). Als 200 esquena va ser quarta (2.26.39) i novena als 50 lliures (28.18). Per la seva banda, Albert Escrits va fer el quart lloc als 1.500 lliures amb un temps de 16.03.25.

Pel que fa a la categoria infantil, Júlia Pujadas va fer el primer lloc als 200 papallona (2.23.81) i als 200 estils (2.24.92), segona als 100 papallona (1.05.03) i als 4x100 estils (4.31.19), i tercera als 400 estils (5.12.27). Marcos Gil es va classificar en primer lloc amb el 4x200 estils, va aconseguir la segona posició als 1.500 lliures (16.09.43) i als 400 lliures (4.07.01), i va ser tercer als 200 lliures (1.56.04).

En la classificació final, la selecció catalana es va proclamar campiona en categoria infantil, tant en femenina com en masculina, i en la classificació júnior, campió en masculina i subcampiona en femenina, tot i que a nivell conjunt, es van fer amb el títol. Davant d’aquests resultats, Catalunya es va proclamar campiona del Campionat d’Espanya per Autonomies, per davant de Madrid i Andalusia.