800 participants a la Cursa de les Torxes i Els 10 Km de Granollers

Els corredors completen els recorreguts i acaben banyant-se a la piscina descoberta

30 de Juny 2014
+
Sortida Cursa de les Torxes (5 Km). Fotografia: Juanca Casado.

Aquest dissabte 28 de juny a les 21.30 h es donava la sortida a la Cursa de les Torxes, amb 500 participants de totes les edats. Una cursa que va travessar un circuit urbà de nit i d’un nivell de dificultat baix. La de les Torxes és la modalitat popular, familiar i no competitiva.

Enguany la Cursa de les Torxes, que celebrava la novena edició, es va sumar Els 10 Km de Granollers, que organitzen, des de fa 10 anys, el Club Triatló Granollers i els Xics de Granollers. En aquesta ocasió 300 corredors van prendre el passeig fluvial per disputar de nit 10 Km.

Les dues curses van celebrar-se sense incidències i amb molt bon ambient, tenint en compte que els participants van poder acabar fent un bany a les piscines municipals.

Els millors de cada categoria

Els corredors dels 5 Km han rebut una samarreta de regal i els dels 10 Km, una samarreta i un frontal. La cursa d'Els 10 Km manté la categoria podi per als tres primers classificats en categoria femenina i masculina, el primer atleta local femení i masculí i els tres primers castellers i les tres primeres castelleres.

1           Elisabet Guiñon Arias              46:43   XICS DE GRANOLLERS

La fusió de les dues curses de nit és la principal novetat que Hn presentat els tres organitzadors: Ajuntament de Granollers, Club Triatló Granollers i Xics de Granollers, que valoren positivament els canvis establerts.