2n. Torneig de Nadal de floret

El passat dissabte 19 de desembre es va celebrar al Palau d'·Esports de Granollers el 2n. Torneig de Nadal de floret

22 de Desembre 2015
+

El passat dissabte 19 de desembre, es va celebrar al Palau d'·Esports de Granollers el 2n. Torneig de Nadal de floret. El torneig va tenir com a protagonistes els nens i nenes del Club d'Esgrima Granollers tot ells d'edats compreses entre els 7 i els 14 anys,

La competició, te un caràcter amistós i festiu i te com objectiu no tant sols aplicar els coneixements adquirits durant l'any, a més a més de com saber estar i actuar en una competició, sinó també gaudir d'una bona estona en un ambient de festa, envoltats de les seves famílies que d'aquesta manera poden valorar la bellesa d'aquest esport, el seu caràcter educatiu i els progressos tècnics i tàctics dels esportistes.

La competició es va celebrar en modalitat mixta, tant en edats com en gènere. En aquest torneig, hi varen participar 17 esportistes. 3, els més grans com a àrbitres i 14 com a tiradors i es va desenvolupar de manera intensa i divertida, amb molts assalts apassionants. A la gran final s'hi varen trobar dos dels guanyadors del Criteri Nacional per a menors de 10 anys del mes de juny; Marwa Karim i LLuc Puig. Va ser un gran espectacle en el que Marwa va guanyar per 9 a 8. En tercera posició varen quedar Sofia Téllez i Guiu Sabadell.

Tots els  participants varen rebre una medalla i una bossa amb molts regals.


Enguany, l'activitat d'esgrima estarà present en el Parc Infantil de Nadal, PINGRA podent ser practicada pels assistents al parc.