Granollers acull un curs de direcció d'escoles bressol organitzat per la Diputació de Barcelona

15 municipis participen a la cinquena edició d'aquest curs

21 de Setembre 2011

Aquest dijous 22 de setembre, 28 directores d’escoles bressol de 15 municipis de les comarques centrals inicien un programa de 72 hores de formació en eines de gestió i habilitats per a la direcció, organitzat per la Diputació de Barcelona. Aquesta cinquena edició es fa a Granollers i les anteriors han tingut lloc a Terrassa, Baix Llobregat, Maresme i Vallès Occidental. Està previst fer dues edicions més l’any vinent.

Aquesta acció formativa s’ha dut a terme des del seu inici de manera descentralitzada per tot el territori de la província amb la voluntat de facilitar l’accés al curs al major nombre possible de directores d’escoles bressol municipals de gestió directa.

El programa treballa les eines de gestió bàsiques i les habilitats adients per a la direcció d'una escola bressol. L'objectiu final és assegurar l'exercici de la funció educativa, organitzativa i econòmica amb qualitat i eficiència.

La 2a tinenta d'alcalde i regidora d'Educació de Granollers, Pietat Sanjuan, la coordinadora de l’Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona, Rosa Serra i el director del Programa, Albert Serra, participaran a l’acte d’inauguració del programa, a les 9 h a la sala Llançadora del Centre de Cultura Popular i Tradicional. La Troca (av. Prat de la Riba, 77).
 
Els municipis participants són: Caldes de Montbui, Canovelles, Castellterçol, Granollers, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Les Masies de Voltregà, Manlleu, Moià, Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Puig-Reig, Sant Fruitós de Bages, Sant Pere de Vilamajor i Santa Eulàlia de Ronçana.

El suport als ajuntaments en el desenvolupament de l'oferta educativa de 0-3 anys és una prioritat de l’Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona, així com també ho són els suports tècnics necessaris per tirar endavant la tasca que les escoles bressol municipals tenen encomanada.

L'actuació s'emmarca en el Pla de Formació de la Gerència Serveis d’Educació en col·laboració amb la Direcció de Serveis de Formació de la Diputació de Barcelona.