Xerrada sobre alimentació sostenible dins de l'Aula del Consum

Dimarts, 3 de novembre, a les 7 de la tarda, a la Biblioteca Roca Umbert

29 de Octubre 2015
+
La magrana, un fruit de temporada
Dins de l'Aula del Consum, impulsada per l'Ajuntament per contribuir a la formació de les persones com a consumidores informades i responsables, dimarts, 3 de novembre, s'ha programat la xerrada-col·loqui "Alimentació sostenible: que no es mengin els teus drets!", a càrrec d'un representant d'AICEC-ADICAE. 
 
Consum responsable i de proximitat, alimentació sostenible, producció respectuosa amb el medi ambient, nous hàbits de consum, són alguns dels conceptes que tocarà el ponent, que incidirà, sobretot, en la importància de saber el que mengem i d'on prové, i també, cap on avança el mercat alimentari. Sentim parlar d'agricultura i ramaderia ecològiques, producció integrada, productes de temporada, productes alimentaris artesans, transgènics... Durant la xerrada se n'aclarirà el significat i la repercussió. L'objectiu, estar ben informats per evitar caure en el parany dels grans mercats alimentaris. 
 
AICEC-ADICAE ha convidat els impulsors de La Magrana Vallesana a explicar el seu projecte en el transcurs de la xerrada. Amb seu a Granollers, aquesta associació de consumidors i productors de productes ecològics, aplega persones interessades en la millora de la salut i l' entorn, disposades a fer un canvi en els hàbits de consum a l'hora d'omplir el cistell. 
 
L'activitat és gratuïta i tindrà lloc a la sala d'actes de la Biblioteca Roca Umbert (c. d'Enric Prat de la Riba, 77, Granollers), a les 19 h.