Visita nocturna a l'Adoberia en el marc de la Nit Europea dels Museus

L'activitat es farà dissabte a les 11 de la nit

15 de Maig 2012
+

En el marc de la Nit Europea dels Museus, el Museu de Granollers organitza dissabte que ve, 19 de maig, l'activitat "Una nit a l'Adoberia", una visita que començarà a les 23 h pels diferents espais de l'adoberia d'en Ginebreda, el Centre d'interpretació històrica del Granollers medieval. Carme Clusellas, directora del museu, acompanyarà els participants i donarà a conèixer aquest complex artesanal preindustrial que explica la història local d'entre els segles IX i XVIII.

L'activitat comptarà amb intervencions de joves intèrprets de l'Escola Municipal de Música - Conservatori Josep M. Ruera, amb l'objectiu de promoure conjuntament el patrimoni arquitectònic i musical. Paula Cabré, Bernat Pallejà, Roser Cabré, Helena Cuesta, Núria Aguilera, Sara Escudero, Abel Batlles, Martí Doñate, Adrià Cànoves, Crinan Jarret, Gemma Jiménez, Gala Benito, Guillem Viader, Clàudia Codina, Montse Seras, Alba Loriz, Gabriel Torné i Marcel Bosch són els joves que participaran en aquesta iniciativa inclosa en el projecte "Enllacem cultura" que impulsa l'escola de música.

La visita nocturna a l'Adoberia, situada a la plaça de l'Església, 7, de Granollers,  és una activitat gratuïta i no cal inscripció prèvia.

D'altra banda, el collaret de variscita exposat al Balcó del museu és la peça inclosa en el projecte "La joia del Museu" que promou la Direcció General del Patrimoni Cultural en el programa d'activitats pel Dia Internacional dels Museus. La peça es podrà visitar fins al 8 de juliol.