Més de 1500 persones assisteixen a la 1a edició del Festival Panoràmic

Els professionals del sector fotogràfic i audiovisual fan una valoració molt positiva de la programació i de l’espai de Roca Umbert Fàbrica de les Arts, que l'any vinent acollirà la segona edició del festival.

27 de Novembre 2017
+

La primera edició del Festival Panoràmic Granollers de cinema i fotografia, que ha tingut lloc del 21 al 26 de novembre, ha aconseguit una molt bona acceptació per part del públic professional i especialitzat així com del públic general que ha vingut d’arreu de l’estat espanyol. En 4 dies han passat per Roca Umbert Fàbrica de les Arts més de 1500 persones, que han pogut gaudir de workshops, tallers, visites guiades a les exposicions, conferències, jornades tècniques i projeccions. En total s’han reunit més de 55 creadors de diferents disciplines, que han pogut presentar al públic el seus treballs. 

Els assistents han remarcat la qualitat de la programació i han posat en valor les instal·lacions de Roca Umbert per fer-hi aquests tipus d’esdeveniments. També és destacable la proposta pedagògica que s’ha fet durant tot el festival per apropar el món de la fotografia i el cinema independent al públic general. Així, més de 325 estudiants de primària i secundària han visitat el festival i han participat en les activitats. 

En el marc de Panoràmic encara hi ha programades dues activitats més:

-Conferència de Josep M. Ganyet, comunicador i expert en noves tecnologies. A Grisart Escola Internacional de Fotografia, divendres 1 de desembre, a les 18 h. Entrada lliure

-Conferència a càrrec d’Albert Serra i Román Yñán. A l’Espai d’Arts de Roca Umbert Fàbrica de les Arts, el dilluns 11 de desembre, a les 19 h. Entrada lliure

Panoràmic està organitzat per l’escola de fotografia Grisart i promogut per l’Ajuntament de Granollers i Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Un dels seus principals impulsors és el fotògraf Joan Fontcuberta, resident i assessor artístic de la fàbrica.