L'escriptora Anna Manso visita la Biblioteca Can Pedrals

L'autora de llibres per a nens i joves opta enguany al Premi de Literatura Protagonista Jove

29 de Setembre 2011
+

 

L'escriptora barcelonina de literatura infantil i juvenil Anna Manso participarà en una trobada amb els superlectors i superlectores de les biblioteques de Granollers, el divendres 14 d'octubre, a les 6 de la tarda, a Can Pedrals. L'autora de títols com "La llista d'aniversari", "L'Àlex i en Gandhi a Moçambic", "Canelons freds", "La jungla dels micos" i "Leandre el nen horrible", també guionista i articulista de premsa, parlarà dels seus llibres i de literatura amb els lectors i lectores més joves.

Enguany, el seu llibre "Una noia N.O.R.M.A.L. s'ofereix de cangur" (Editorial Cruïlla) opta al 16è Premi de Literatura Protagonista Jove convocat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil.  

La programació de foment de la lectura enceta al mes d'octubre les hores del conte en anglès, en les seves dues versions per a nens i nenes de fins a tres anys ("Kids Time") i de més de 3 ("Story Time"). Ambdues tenen l'objectiu de familiaritzar els més petits amb la llengua anglesa, a través de jocs, cançons i contes. Les escoles de llengua Kids and Us i Cambridge School, respectivament, col·laboren en aquestes dues iniciatives, per a les quals cal inscripció prèvia a les biblioteques. Les sessions es faran els dies 8 d'octubre ( a les 10.30 h) i 26 d'octubre (17.30 h) a Can Pedrals.

El mes que ve comencen també les sessions de cinefòrum dinamitzades pel periodista Francesc Circuns, amb la projecció dijous 27 d'octubre a Roca Umbert de La clase ("Entre les murs", 2009), film que complementa el taller de pràctica filosòfica, titulat "El valor de tenir valors" (dimarts 25 d'octubre).

Els clubs de lectura també inicien les seves reunions periòdiques per parlar de llibres. Dimecres 19 d'octubre, es troba el grup de joves o Penya dels llibres (17.30 h, B. Roca Umbert) i dijous 20 d'octubre, el grup de lectura de novel·la, per parlar sobre la novel·la d'Empar Moliner "T'estimo si he begut" (19 h, B. Roca Umbert).

 Per al públic familiar, la Biblioteca Roca Umbert acollirà una nova sessió del "Laboratori de lletres i imatges", sota el títol "El bosc: amb ulls de naturalista" (dissabte 22 d'octubre, 17.30 h), dinamitzat per l'artista resident a l'Espai d'Arts de Roca Umbert Raül Salvatierra i la bibliotecària Glòria Gorchs. En l'apartat de cinema infantil, aquest mes es projecta "El secret del llibre de Kells" (8 d'octubre, 17.30 h, B. Roca Umbert).