L'escriptor Enrique Vila-Matas participa en una trobada amb els clubs de lectura de la comarca

L'activitat s'emmarca en la quarta edició del Club del Llibre, que promou la Diputació de Barcelona

16 de Octubre 2014
+

Granollers acollirà una nova trobada del Club del Llibre que per quarta edició promou la Diputació de Barcelona. És dijous, 16 d'octubre, a les 7 de la tarda a la Sala Tarafa, i el protagonista serà l'escriptor Enrique Vila-Matas, que serà presentat per l'escriptora i dinamitzadora literària Maite Roldan.

 Aquestes trobades s'adrecen als clubs de lectura de la comarca -n'hi ha una cinquantena- i, a més de Granollers, onze biblioteques han confirmat l'assistència (la Llagosta, Vilanova del Vallès, Montornès, Montmeló, Llinars, Parets, les Franqueses, Sant Fost, Santa Eulàlia, l'Ametlla i Aiguafreda). Es preveu més d'un centenar d'assistents, tots ells, membres actius de les tertúlies literàries de la comarca, tot i que l'activitat és oberta al públic en general. Durant aquest curs, aquests clubs de lectura han llegit o llegiran llibres de Vila-Matas.

Enrique Vila-Matas (Barcelona, 1948) és un dels escriptors més elogiats per la crítica nacional i internacional, autor de gran nombre d’obres de narrativa i llibres d’assaigs literaris, traduïts a 32 idiomes. De la seva narrativa destaquen, entre d’altres, Historia abreviada de la literatura portátil, Suicidios ejemplares, Hijos sin hijos, Bartleby y compañía, París no se acaba nunca, Tan feliz que ni me enteraba, El mal de Montano, Dublinesca i Aire de Dylan.Entre els seus llibres d’assaig literari hi ha Para acabar con los números redondos, Aunque no entendamos nada, Perder teorías i El viajero más lento. El arte de no terminar nada.
La seva última obra és Kassel no invita a la lógica, publicada per Seix Barral el mes de febrer d’enguany. Ha obtingut nombrosos premis, com el Premio Formentor, Premio de la Crítica, el Ciutat de Barcelona, el Fundación Lara, el Médicis - Roman Étranger i el Mondello. És cavaller de la Legió d’Honor Francesa i pertany a l’Ordre dels Finnegans.