"La nit just abans dels somnis", de Koltès, es representa els dies 5 i 6 de setembre a Roca Umbert

Se'n faran quatre funcions, amb els carrers de l'antiga fàbrica com a escenari

28 d'Agost 2014
+
"La nit just abans dels somnis" transcorrerà en diferents espais de Roca Umbert.
 El primer cap de setmana de setembre els carrers de l'antiga fàbrica de Roca Umbert, a Granollers,  acolliran la representació de "La nit just abans dels boscos", del dramaturg francès Bernard-Marie Koltès, un text estrenat l'any 1977 a l'Off del Festival d'Avinyó que ha estat reconegut com una obra mestra i que l'any passat es va presentar al Teatre Romea de Barcelona.  Amb traducció de Sergi Belbel, direcció de Roberto Romei i interpretada per Òscar Muñoz, de l'obra se'n faran quatre funcions (dues divendres i dues dissabte, a les 20.30 h i a les 22.30 h), cadascuna amb un aforament limitat de 30 persones. 
 
La compra d'entrades pot fer-se a través del web d' Escena Gran: https://www.koobin.com/granollers/index.php?action=PU_temporadas  
 
La representació de "La nit just abans dels boscos" és una organització conjunta d'Arsènic Creació i Roca Umbert Fàbrica de les Arts.   
 
 
LA NIT JUST ABANS DELS BOSCOS 
Divendres 5 i dissabte 6 de setembre de 2014 
20'30 i 22'30 
Preu únic: 12 € 
 
Autor: Bernard-Marie Koltès 
Traducció: Sergi Belbel 
Actor: Òscar Muñoz 
Direcció: Roberto Romei 
Producció: TNT-CART i Arsènic Creació 
Organitza: Arsènic Creació i Roca Umbert Fàbrica de les Arts 
Patrocina: DAMM 
 
Des de la seva presentació al Festival d’Avinyó, aquest monòleg ha estat reconegut com una obra mestra; d’aleshores ençà, aquesta “frase de quaranta pàgines” continua tenint una vigència absoluta i deixant-nos sense alè. Amb producció d’Arsènic, l’actor n’oferirà quatre representacions, sense cap altra escenografia que els carrers de Roca Umbert.
Una nit, en un carrer qualsevol, en la foscor, un home prova de retenir, mitjançant tots els mots que pot trobar, un desconegut que ha abordat en una cantonada. Li parla del seu univers, un suburbi on sempre és fosc, on se sent estranger, on ja no es treballa.
Li parla de tot, fins i tot de l’amor, com mai no se’n pot parlar, excepte a un desconegut com aquell, silenciós, immòbil.