La Biblioteca Can Pedrals i Granollers Mercat presenten el llibre 'Escola d'emprenedors'

L'activitat està vinculada al projecte d'emprenedoria "Aprendre, Emprendre i Créixer", que duu a terme Can Muntanyola. Centre de Serveis a les Empreses

13 de Març 2013
+

La Biblioteca Can Pedrals (C/ Espí i Grau,2) acull, el proper 13 de març a les 18.30 hores, la presentació del llibre Escola d'emprenedors. Descobreix el potencial emprenedor que portes dins!, de Ferran Peiró, Guillem Perdrix i Albert Torruella. Els tres autors, que participaran a l'acte, es dediquen al món de l'emprenedoria des de diferents perspectives, fet pel que han consolidat els  seus coneixements  en aquesta obra.

'Emprenedoria, reptes i oportunitats' nou centre d'interès de la Biblioteca Can Pedrals

Aquesta activitat forma part d'un conjunt de col·laboracions entre la Biblioteca Can Pedrals i Granollers Mercat, amb l'objectiu d'apropar els serveis d'emprenedoria de la ciutat i contribueix a l'aportació de material de difusió de les activitats de Can Muntanyola. Centre de Servei a les Empreses.

Fruit de la col·laboració de ambdues entitats, s'ha creat un centre d'interès a la Biblioteca Can Pedrals, que porta per nom Emprenedoria, reptes i oportunitats. Aquest eix estratègic, instal·lat a la part central del vestíbul, pretén fer més accessible els recursos per les persones que tinguin intenció d'iniciar un negoci. Amb aquesta iniciativa es vol donar resposta a una necessitat ciutadana dins el context actual i fomentar l'esperit emprenedor al territori. A més, també inclou llibres i referències de recursos web que poden captar-se a través de codis QR.

Aquestes accions s'emmarquen dins del projecte sota el títol "Aprendre, Emprendre i Créixer" en el que Granollers Mercat, a Can Muntanyola, hi participa, juntament amb els municipis de Mollet, Sabadell Terrassa i Barberà. Aquest projecte està subvencionat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, i pretén oferir una formació complementaria als nous emprenedors i emprenedores del territori així com motivar-los per tal d'ampliar els seus coneixements abans, durant i després de la creació del negoci. La programació formativa del projecte està formada per 40 cursos ofertats a Can Muntanyola i a la resta dels quatre municipis participants.