Activitats i espectacles solidaris al Gra

L'equipament juvenil dóna suport a diverses iniciatives encaminades a recollir aliments per a El Xiprer i joguines per a Càrites a més de col·laborar amb la Marató de TV3

07 de Desembre 2015
+

Aquest és el quart any que el Gra, l'equipament juvenil de Granollers, dóna suport a diverses entitats en l'organització d'espectacles solidaris amb l'objectiu de recollir aliments per omplir el rebost d'El Xiprer i recollir joguines per a Càrites. Enguany s'ofereixen dos espectacles; el primer, l'obra de teatre Cabaret de butxaca,  de la Cia. Filomena Teatre, divendres, 11 de desembre, a les 21 h a la Casa de Cultura Sant Francesc. Es tracta d'una obra que reviu, amb humor i picardia, la màgica essència d'un cabaret clàssic en què la improvisació, la música en directe i els jocs amb el públic són els ingredients principals. 

La segona proposta és musical i es podrà veure el dissabte 12 de desembre a les 21 h al Gra; seran els concerts dels grups Splinter Sticksi Ride For A Fall. El pirmer és un grup jove de punk-rock barceloní al més pur estil dels anys 90 amb melodies ràpides que enganxen al públic. Ride For A Fall neix a finals de 2011 i es llença als escenaris al 2013 amb una arriscada aposta musical, el Hard Dembow, que mescla el rock més dur amb la lírica del rap i la percussió típica de gèneres com el reaggeton o la música disco i sempre amb un toc d'humor. El grup ja té dos EP editats i, durant el 2015, ha estat de gira per l'Estat espanyol per presentar el seu darrer treball juntament amb el videoclip del single "The Lord".

D'altra banda, diumenge 13, amb motiu de la Marató de TV3, les entitats Escoltes Sant Esteve, Esbart Dansaire i Colònies Sant Esteve, organitzaran activitats i jocs a la plaça de l'Església, algunes de les quals giraran entorn de les dues malalties a què es dedica la marató d'enguany, la diabetis i l'obesitat. Al matí, a partir de les 11, hi haurà jocs i activitats familiars. A més, l'Esbart Dansaire oferirà una actuació a darrera hora del matí i una botifarrada. A la tarda continuaran les activitats del matí i el mateix esbart oferirà un taller de ball popular acompanyat d'una xocolatada. Durant tot el dia les entitats organitzadores posaran parades solidàries de joguines i contes de segona mà. 

Comença el període de la xarxa de sales d'estudi 

A partir del 9 de desembre s'inicia el període de les sales d'estudi de Granollers, que s'allargarà fins al 4 de febrer, coincidint amb les setmanes d'exàmens. El servei municipal  de Joventut promou l'ampliació horària de la sala d'estudi de la Biblioteca Roca Umbert, oberta  de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 15 a 24 h; i el cap de setmana, de 9 a 14 h i de 15.30 a 22 h (la sala tancarà els festius i les tardes dels dies 24 i 31 de desembre, i 5 de gener). 

La xarxa d'estudis la completen les sales del Gra, obertes de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 20 h (tancarà els festius i les tardes dels dies 24 i 31 de desembre, i 5 de gener ); i les sales de lectura dels centres cívics Can Bassa i Can Gili (de dilluns a divendres, de 17 a 20 h, tancaran del 24 de desembre al 6 de gener).