Abans de la cavalcada, despertem els Reis!

La comitiva reial sortirà del campament situat a Roca Umbert, a dos quarts de 6 de la tarda

05 de Gener 2017
+
Els Reis d'Orient, l'any passat a la Porxada
Avui dijous, 5 de gener, nens i nenes estan convocats a les 5 de la tarda a la haima reial, situada al campament del patge Gregori a Roca Umbert, per participar a la despertada dels Reis d'Orient. Serà un despertar suau, amb l'ajuda de picarols, per assegurar que S. M. es posen en marxa amb tota la comitiva per repartir la seva màgia per tots els racons de la ciutat. 
 
 
135 persones participen a la cavalcada
 
La cavalcada sortirà a dos quarts de 6 de la tarda des de Roca Umbert, encapçalada pels músics reials, seguits de la carrossa de l'estel-guia; el patge Gregori i els seus ajudants, els gregorins i les gregorines; el grup de patges equipat, per primer any, amb escales de colors per arribar a totes les finestres i balcons; la carrossa carregada amb les bústies i els patges saquers; les carrosses dels Reis d'Orient (que, enguany, aniran precedides de cada estendard i bandera corresponent); els patges en bicicleta; els 6 palets i la carrossa de regals; no hi faltarà la carrossa del carbó i els carboners (que desfilen per primer cop), ni tampoc l'autocar carregat de caramels. En total seran 135 persones, la majoria d'ells, patges, les que desfilaran acompanyant el seguici reial pels carrers de Granollers. 
 
El recorregut serà el següent: c. Lluís Companys, c. Camp de les Moreres, c. Magallanes, c. Francesc Macià, c. Alfons IV, pl. Corona, c. Anselm Clavé, c. Joan Prim, c. Ramon Llull, c. Rafael Casanova, c. Josep Torras i Bages, pl. Constitució. En aquest punt, Gaspar, Melcior i Baltasar seguiran a peu per Roger de Flor, c. Mare de Déu de Núria, c. Rec, c. Santa Anna, pl. Cabrits, pl. l’Oli fins a la Porxada. 
 
El Consell dels Infants donarà la benvinguda als Reis en nom de tots els nens i i nenes, i el col·lectiu Avui Cantem els rebrà amb  cançons. Tot seguit, l'alcalde els farà lliurament de la clau de la ciutat.  El Rei Blanc s'adreçarà, com ja és tradicional, a la ciutat i a continuació començarà la recepció, a partir de les 8 del vespre. 
 
Tant la despertada als Reis d'Orient com la recepció a la Porxada, comptaran amb traducció en la llengua de signes. 
 
La cavalcada de Reis a Granollers és un acte patrocinat per Estabanell Energia, Sarsa Granollers, Exclusives Armengol i Veri. 
Les entitats que hi participen són: Escoltes de Granollers, Colònies Sant Esteve, Esplai Guai de Palou, Xarxa de Centres Oberts, Granollers Pedala, Club Rugby Spartans Granollers i Correus.