Marçal Itarte representa Granollers en la conferència internacional de joves per la pau a Hiroshima

Aquest jove becat participa al 70è aniversari del bombardeig de la ciutat japonesa i transmetrà l'experiència per internet

29 de Juliol 2015
+
Marçal Itarte a la foto del seu compte de Twitter
Marçal Itarte Aguiló, de 25 anys, és el guanyador de la beca que va convocar l'Ajuntament de Granollers per representar la ciutat en una trobada internacional de joves per la pau, que tindrà lloc entre el 4 i el 14 d'agost a Hiroshima. 
La convocatòria s'adreçava a joves d'entre 16 i 25 anys que acreditessin un bon coneixement del projecte de pau de Granollers i desitgessin participar en aquesta conferència. Aquesta beca, que ofereix la ciutat d’Hiroshima (Japó), cobreix el viatge i l’allotjament d'aquest jove.
 
Com a ciutat bombardejada, Granollers comparteix projectes amb Hiroshima i Nagasaki i ha mostrat la seva solidaritat amb les dues ciutats en nombroses ocasions. La darrera va ser amb motiu de l'exposició Hiroshima-Nagasaki, 70 anys de la bomba atòmica, que es va poder veure a Barcelona i a Granollers a principis d'aquest any, a l'entorn de la qual es van organitzar nombroses activitats.
 
Per seguir de la vora la seva experiència a Japó, no dubteu a visitar el seu blog i el seu Twitter entre els dies 4 i 15 d'agost.