Jornada solidària a càrrec de Joves Esborrant Fronteres

26 de Setembre 2016
+

Amb l’objectiu de sensibilitzar i recollir fons per col·laborar amb la situació que estan vivint els refugiats sirians el grup "Joves Esborrant Fronteres" ha organitzat una tarda d’activitats a la plaça de l’Església, aquest divendres 23 de setembre.

Aquest grup d'amics neix al mes de juny amb la intenció de promoure la causa solidària sobre el conflicte sirià. Joves Esborrant Fronteres (JEF) està format per estudiants de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat de diferents instituts de secundària del Vallès Oriental coorganitzats per l'equipament juvenil, Gra i pel Servei de Cooperació de l'Ajuntament de Granollers.

La jornada solidària d’aquest divendres 23 de setembre ha comptat amb un seguit d’activitats cooperatives per a tots els públics. Seguidament la cantautora "Suu" i el grup Fancy Candy Girls han amenitzat la tarda amb les seves actuacions musicals.

Una jornada que ha servit per sensibilitzar als assistents i que ha comptat amb la col·laboració d'ASGRAM (Associació Granollerina de Músics ) i la ONG Proativa Open Arms.