Sessió informativa sobre com afecta la reforma fiscal i la llei de transparència a les entitats no lucratives

Les associacions interessades poden inscriure's a la formació, de dues hores i gratuïta, fins al dia 16 de març

09 de Març 2015
+
La formació per a les entitats es farà al Centre Cívic Nord
L'Ajuntament de Granollers ha organitzat una sessió adreçada a les associacions per informar-les de com afecta la reforma fiscal i la llei de transparència a les entitats no lucratives. Serà el dimarts 17 de març, de 18.30 h a 20.30 h, al Centre Cívic Nord, a càrrec de l'entitat dedicada a l'enfortiment del Tercer Sector, Suport Associatiu.  L'assistència a la formació és gratuïta, però sí que cal inscriure's per internet abans del 16 de març.
 
A causa de la nova reforma fiscal aprovada la tardor passada, les entitats tenen l'obligació, a partir d'aquest any, de presentar la declaració de l’Impost de Societats i de portar una comptabilitat per partida doble d’acord amb el Pla General Comptable d’associacions i fundacions catalanes. En la sessió s'abordaran  els canvis més importants d'aquesta reforma i de quina manera les entitats hi han de fer front. 
 
L'Ajuntament de Granollers ha informat també les entitats del Registre Municipal d'Entitats i Associacions Ciutadanes de les darreres novetats sobre la modificació parcial de la Llei de l'Impost de Societats, anunciades pel Govern central a final de febrer, segons les quals, en determinades condicions, les entitats amb ingressos anuals inferiors als 50.000 euros queden exemptes de l’impost.
 
 
Més informació diponibles a la pàgina dels Centres Cívics (www.granollers.cat/centrescivics).