Vine a compartir històries del futbol a Granollers

T'esperem, dimarts, a Les tertúlies de l'Arxiu per descobrir vivències i records vinculats als inicis d'aquesta pràctica esportiva

20 de Novembre 2013
+

Dimarts 26 de novembre, a les 17 h i a l'Arxiu Municipal (c. de Sant Josep, 7), Enric Garcia Pey, exjugador de l’Esport Club Granollers, participarà a la tertúlia que complementarà l'exposició fotogràfica de l'Arxiu “Els inicis del futbol a Granollers”. A partir del seu testimoni, reviurem o descobrirem interessants episodis d'aquesta història local. Garcia Pey substituirà el veterà tècnic de futbol base Josep Arenas i Garrell, que, finalment, no podrà protagonitzar aquesta trobada, com s'havia previst.

Tothom qui ho vulgui pot participar en aquesta tertúlia, sota el títol “Històries del futbol a Granollers", coincidint amb el final de l'exposició que es pot visitar, fins al 29 de novembre, a l'Ajuntament (pl. de la Porxada, 6, planta baixa).

L'Arxiu Municipal proposa, doncs, un nou viatge pel passat de Granollers, dins el cicle Les tertúlies de l'Arxiu. Vine i participa, amb els teus relats i vivències. T'hi esperem!