Si hi vau participar, volem commemorar amb vosaltres els 25 anys dels Jocs Olímpics, a Les tertúlies de l'Arxiu

"Una mirada al 92", convocatòria oberta a tots els col·lectius implicats (6 de novembre, 19 h)

02 de Novembre 2017
+
Voluntariat i personal del COOB'92 al Palau d'Esports de Granollers, 30 de juliol de 1992 / Fotografia de Ramon Ferrandis / Fons Ajuntament de Granollers

Dilluns 6 de novembre, a les 19 h, a Can Jonch (c. del Rec, 19), tindrà lloc una trobada especial de Les tertúlies de l'Arxiu. En aquesta ocasió, organitzada amb el Servei d'Esports de l'Ajuntament i amb l'objectiu de retrobar-nos amb persones que, des de diversos col·lectius, van fer possible la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona'92 a Granollers, subseu de l'handbol l'any 1992. Serà una bona oportunitat per commemorar aquests 25 anys dels Jocs, tot fent memòria d'un nou retall d'història local.

Com sempre, la tertúlia de l'Arxiu Municipal de Granollers serà oberta a la participació de qualsevol persona que vulgui explicar vivències sobre el tema proposat, aquesta vegada, "Una mirada al 92". Sota aquest títol, voluntariat i col·lectius col·laboradors d'aquelles olimpíades ens ajudareu a reviure i a conèixer de primera mà com es van preparar i celebrar els Jocs de Barcelona'92 a Granollers. Els vostres testimonis complementaran l'actual exposició fotogràfica de l'Arxiu, que recorda la il·lusió col·lectiva amb la qual la ciutat es va projectar al món i es va reconèixer el paper del Club Balonmano Granollers, com a promotor de l'handbol. 

Us hi esperem!