Més informació del Fons Viuda Sauquet de l'Arxiu Municipal de Granollers en aquest web

L'article de l'AMGr (Laura Casanovas) publicat al núm. 20 de 'Ponències' complementa la descripció i els catàlegs de documents d'aquesta empresa, la segona amb fons consultable a l'Arxiu

13 de Juliol 2016
+

L'origen i l'evolució de la fàbrica, la documentació donada i el tractament realitzat a l'Arxiu per posar-la a l'abast de la ciutadania. Aquests són alguns dels principals aspectes explicats a l'article «El fons documental de l'empresa Viuda Sauquet a l'Arxiu Municipal de Granollers» que hem publicat a la Revista del Centre d'Estudis de Granollers, 20 (2016), el darrer número de Ponències. El podeu llegir a la pàgina del Fons Viuda Sauquet, com a informació complementària per a la consulta d'aquest conjunt de documents (més articles publicats per l'Arxiu: Recull de premsa i publicacions).

El Fons Viuda Sauquet és el segon dels Fons d'empreses que podeu consultar a l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr), després del Fons Roca Umbert. Entre tots dos, més de 65 m de documents, datats del 1889 al 2013, amb més de 600 fotos, testimonis històrics de l'activitat de la indústria tèxtil local.

La documentació de Viuda Sauquet, SA, va ingressar a l'AMGr al final de l'any 2013, uns mesos després de deixar de treballar a la ciutat. La seva activitat s'havia iniciat l'any 1919 i la primera seu de l'empresa a Granollers va estar situada al carrer de Miquel Ricomà.