Ja podeu llegir, en aquest web, els dos articles vinculats a l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) publicats a la revista 'Ponències' d'aquest any

Sobre el Fons Unitesa i els camps de concentració franquista (a: http://www.granollers.cat/arxiu/recull-de-premsa-i-publicacions)

10 de Juliol 2018
+
Podeu llegir ambdós articles, en pdf, al web de l'Arxiu Municipal de Granollers / AMGr

Al web de l'AMGr, us mostrem les publicacions vinculades a l'Arxiu, ara mateix, actualitzades fins a aquest mes de juliol. En aquest sentit, destaca la incorporació de dos articles, d'Anna Maimir i d'Aram Monfort, publicats al darrer número de Ponències. Revista del Centre d'Estudis de Granollers, el número 22. Es tracta de dos treballs vinculats als fons de l'Arxiu Municipal de Granollers. Respectivament, al Fons Unitesa i al Fons Ajuntament de Granollers de l'AMGr.

Els podeu llegir a la pàgina "Recull de premsa i publicacions" (a l'apartat de Publicacions). D'una banda, l'article "Can Comas i el fons documental de l'empresa Unitesa a l'Arxiu Municipal de Granollers" (15 pàgines), d'Anna Maimir Hernàndez. De l'altra, el treball "Els camps de concentració franquistes a Catalunya: el cas de Granollers" (21 pàgines), d'Aram Monfort i Coll.

Més informació, a les pàgines Fons Unitesa i Fons Ajuntament de Granollers.