Ja podeu cercar informació i documentació del Fons Unitesa de l’Arxiu Municipal de Granollers, en aquest web

El darrer número de la revista 'Ponències' inclou un article sobre aquesta antiga fàbrica tèxtil i el seu fons documental

30 de Maig 2018
+

A partir d’ara, us facilitem la recerca relacionada amb «Can Comas» o «Ca l’Isidre Comas», com s'havia conegut a la ciutat la desapareguda factoria d’Unitesa. Amb aquest objectiu, publiquem, en aquest web, la descripció i els catàlegs del fons documental d’aquesta empresa conservat a l’Arxiu Municipal de Granollers (AMGr), corresponent al període 1941-1967:

Fons Unitesa

L'activació d'aquesta pàgina coincideix amb la publicació d’un article vinculat a aquest fons de l'AMGr en el darrer número de Ponències. Revista del Centre d’Estudis de Granollers: «Can Comas i el fons documental de l’empresa Unitesa a l’Arxiu Municipal de Granollers», d’Anna Maimir. Aquesta edició de la revista -la número 22-, inclou, a més, l'article «Els camps de concentració franquistes a Catalunya: el cas de Granollers». d'Aram Monfort, també vinculat als fons de l'AMGr, on es conserva la carta de l'any 1940 que confirma l'existència d'un camp de concentració a la plaça de la Caserna de la ciutat, durant la postguerra.