Gràcies per les aportacions fetes a l'Arxiu Municipal de Granollers!

Durant el darrer any, una seixantena de persones han donat o cedit més d'un miler de fotos, pel·lícules, documents escrits i sonors i objectes que incrementen el patrimoni de la ciutat

27 de Febrer 2015
+
Foto de grup a l'acte d'agraïment institucional, aquest dijous, 26 de febrer / AMGr

La major part de les aportacions locals d'interès històric, social o cultural realitzades el 2014 han ingressat a l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr): 64, d'un total de 70. La resta s'han incorporat a l'Hemeroteca Municipal Josep Móra (5) i al Museu de Granollers (1).

Durant el darrer any, 59 persones hi han donat o cedit 1.224 fotografies, 13 pel·lícules, 0,62 metres de documents, 0,01 metres de manuscrits, 2 plànols, 12 documents sonors i 4 objectes, aportacions que l'Ajuntament ha agraït a l'acte institucional d'aquest any. En aquest acte, s'ha pogut veure una projecció amb una mostra dels elements aportats. La trobada s'ha fet just abans de la visita inaugural a l'exposició de fotos de l'AMGr “Els inicis del bàsquet a la ciutat, aquest dijous, 26 de febrer, a la tarda. Aquesta exposició es pot veure fins al 8 de maig a la planta baixa de l'Ajuntament (pl. de la Porxada, 6).

Més informació