El 15 de desembre, Les tertúlies de l'Arxiu: “Històries del bàsquet a Granollers”

Amb el testimoni de Francesc Jané Carrencà, Medalla de la Ciutat 2015. Novetat a l'Arxiu Fotogràfic: "Bàsquet a Granollers, 1984-1986".

09 de Desembre 2015
+
Partit de bàsquet a la pista del carrer de Girona, 1956. Autor desconegut / Col·lecció Ajuntament de Granollers / AMGr

Més de 2.300 imatges de la ciutat al vostre abast. Amb motiu d'aquesta tertúlia, hi hem incorporat 185 fotos més relacionades amb el bàsquet, dels anys 1984 a 1986. Són imatges de Pere Cornellas i d'autors desconeguts, dels fons Ajuntament de Granollers i Pere Cornellas.

La darrera tertúlia de l'any de l'Arxiu Municipal de Granollers compta amb la col·laboració del Club Bàsquet Granollers i està vinculada a una de les darreres exposicions fotogràfiques de l'Arxiu, “Els inicis del bàsquet a la ciutat”. El testimoni d'aquesta trobada serà el doctor Francesc Jané Carrencà, qui, precisament, divendres dia 18 de desembre, rebrà la Medalla de la Ciutat 2015, juntament amb Ceràmica Cumella.

Francesc Jané Carrencà compartirà “Històries del bàsquet a Granollers”, com a exjugador del Club Bàsquet Granollers, entre els anys 1957 i 1963. A l'actualitat, manté la implicació en aquest club per mitjà de dos fills vinculats a l'entitat esportiva.

Recordem que Les tertúlies de l'Arxiu són obertes a la participació de qualsevol persona que vulgui descobrir o explicar relats i vivències sobre el tema proposat. Us hi esperem, dimarts 15 de desembre, a les 17 h, a Can Jonch.