Vuit equipaments municipals han millorat condicions en els darrers mesos

S'ha guanyat en accessibilitat, confort i dignificació del patrimoni públic al servei de la ciutadania, segons ha destacat l'alcalde de Granollers durant una visita a l'antiga seu del GRA

27 de Octubre 2010
+

A més de l'antiga seu de l'equipament juvenil GRA (c. de Corró, 49; també accés pel c. de Torras i Bages, 15), la Casa de Cultura Sant Francesc i l'escola Pereanton (c. d'Espí i Grau, 1 i 3), Can Puntas (c. de Santa Elisabet, 16), l'edifici del c. del Portalet, 4, el Centre de Medicina de l'Esport (annex del Palau d'Esports, c. dels Voluntaris 92, 2), el Museu de Granollers (c. d'Anselm Clavé, 40-42) i l'edifici central de l'Ajuntament (pl. de la Porxada, 6) són els equipaments municipals que han millorat condicions durant els darrers mesos. Els sis primers, amb finançament estatal del FEOSL (Fons Estatal per a la l'Ocupació i la Sostenibilitat Local) i els altres dos, amb inversió directament municipal.

L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, acompanyat d'alguns regidors de l'Ajuntament, ha visitat aquest matí la principal d'aquestes reformes, l'edifici que havia estat seu del GRA, on ara hi ha l'Oficina d'Acollida, Barris, Participació, Pla Estratègic i Societat del Coneixement. Mayoral hi ha destacat les millores en “accessibilitat, confort i dignificació del patrimoni públic al servei de la ciutadania” aconseguides en aquest com en altres equipaments municipals reformats darrerament. També, que aquest volum d'obra ha suposat “una inversió total d'un milió d'euros, posada al mercat de treball en un moment de crisi”.