Una equilibrada cartellera de casa i de fora per la nova temporada

Dissabte 18 de setembre portes obertes al Teatre Auditori de Granollers, a partir de les 18 h. Podreu fer un recorregut guiat pels racons del teatre. També podeu visitar el Centre Cultural de Granollers i assistir a la presentació de la nova temporada del

14 de Setembre 2010
+

El Teatre Auditori de Granollers aposta per propostes atrevides nascudes a la nostra ciutat

El Teatre Auditori de Granollers empren una nova temporada en què les arts escèniques i la música es convertiran en grans aliats conceptuals, intel·lectuals i emocionals. La programació dels mesos d’octubre a desembre és una combinació de diverses propostes fabricades i provocades a la ciutat de Granollers i d’obres que es troben recollint nombrosos èxits a nivell nacional i internacional.       

Durant aquesta temporada, el Teatre Auditori de Granollers segueix donant suport a les propostes locals i comarcals. El recent estrenat projecte GPS (Granollers Propostes Singulars) és una aposta per la creació contemporània, per a tots aquells projectes que juguen creativament amb diferents disciplines artístiques. Sota aquesta idea podrem veure, el pròxim 22 d’octubre, Paga’m el que em deus, amb textos de Noel Tatú i música de Toni Lledó, que junts formen la Cia. LaCirc. La mort dels clowns per Halloween és una altra creació contemporània de Cabaret Cabrón. Jango Edwards i Fools Militia, juntament amb els estudiants del Nou Institut del Pallasso (NCI), presenten l’última actuació del curs el dia 29 d’octubre, realitzat a Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

El retorn de T-Punch!, el 13 de novembre, amb el seu nou disc Intercanvi, Feliu Ventura el pròxim 23 d’octubre, sota el cicle de Cants i Autors (CCA) organitzat pel Casal Popular l’Esquerda de Granollers i, Els Pastorets, els propers 1 i 2 de gener, ja tradicionals als escenaris del Teatre Auditori, completen les propostes amb segell granollerí.

Pel què fa a música clàssica i  òpera, l’Orquestra de Cambra de Granollers, juntament amb la Coral San Jordi, presentarà El Rei David, el pròxim 24 d’octubre. Compositors catalans del segle XX, és un concert del Trio Arriaga, que es podrà veure el 29 d’octubre dins el cicle L’un? L’altre? O tots dos!. Segons la crítica, el Trio Arriaga és un referent de la seva generació i participen de forma habitual als festivals més destacats d’Europa, Àsia i Amèrica. L’òpera Il Rigoletto, de Giuseppe Verdi, a càrrec del Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica de Sabadell es presentarà el proper 31 d’octubre. Completa les propostes de música clàssica i òpera el Cor de Cambra de Granollers amb el seu concert Autors catalans d’avui, el proper 28 de novembre. El cicle d’actuacions musicals es tancarà el 10 de desembre amb Nit de Gospel, de Joshua Nelson Singers, dins de la 12a edició del cicle Els grans del Gospel.  Després de captivar grans audiències, des de Nova York fins a Jerusalem i haver col·laborat amb artistes com Aretha Franklin, aquesta figura de la música gospel arriba a Granollers. 

El clàssic grec Electra enceta la temporada teatral el 17 d’octubre. Aquesta tragèdia, representada per Q-Ars Teatre i dirigida per Oriol Broggi, compta en el seu repartiment amb artistes com Clara Segura i Mar Ulldemolins. Concretament el 6 de novembre es representarà Escenes d’un matrimoni, d’Ingmar Bergman, és una reflexió lúcida i cruel sobre l’evolució de les parelles.  Tornarà Nora? És l’eterna pregunta del drama El desarrollo de la civilización venidera és una versió de La casa de nines d’Ibsen. Daniel Veronese, director argentí reconegut internacionalment, dirigeix aquest drama que arriba al Teatre Auditori de Granollers el proper 19 de novembre.

La programació de dansa i circ s’inicia amb dos espectacles dirigits al públic familiar. El 7 de novembre podran descobrir un nou món a través de Plecs, espectacle recomanat a partir de 6 anys. Moviments màgics del cos, plecs de paper, música i cablípside, un misteriós artefacte. A partir dels dos anys podran gaudir de Les tres bessones i Leonardo Da Vinci, que arribaran a la ciutat el pròxim 21 de novembre amb la seva inseparable Bruixa Avorrida. L’espectacle Brodas Bros donarà als joves l’oportunitat d’endinsar-se en el món del Hip-hop. 8 ballarins i un DJ fent scratching traslladaran els carrers de Barcelona a l’escenari del Teatre Auditori de Granollers. Finalment, el 12 de desembre, Amador Rojas rebrà l’alternativa de la mà del gran ballador Antonio Canales a Mano a mano. L’espectacle, que forma part del cicle Catalunya Arte Flamenco, uneix experiència i contemporaneïtat donant fruit a noves versions de flamenc.
  
Al Teatre Auditori de Granollers els espectacles no comencen i acaben a l’escenari. Una programació d’activitats paral·lela a les obres s’elabora cada temporada per fer gaudir al públic en primera persona. Enguany són 6 activitats complementàries organitzades: festes i tallers introductoris per als més menuts, presentació prèvia a l’òpera per convertir-se en experts, conversa amb una companyia i tallers de hip hop per formar-se i entendre el treball dels més grans del gènere. Per altra banda, i després d’un acord amb Pàrquings Blaus, el Teatre Auditori de Granollers posa a disposició dels espectadors grans avantatges respecte aquest servei. A més, el bar - restaurant  Espai Gastronòmic Simfonia ampliarà el seu horari perquè s’hi pugui gaudir d’una copa al finalitzar els espectacles.

Venda d'entrades i abonament, a partir del 29 de setembre

La venda d’entrades i abonaments comença el 29 de setembre  en l’horari habitual de taquilles (dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 20.30 hores. Abans però, s’oferirà un període de venda exclusiva d’abonaments el dimecres 22, dijous 23 i divendres 24 de setembre, en horari especial de 10 a 13 hores i de 17.30 a 20.30 hores. Per aquesta temporada el Teatre Auditori ofereix un abonament de teatre, que inclou Electra, Escenes d’un matrimoni i El desarrollo de una civilización venidera per 45 € i el de música clàssica i òpera que permetrà veure les òperes Il Rigoletto i Il Barbero de Sevilla, i els concerts Wagner; L’escocesa de Mendelssohn i el Concert de Setmana Santa: Haydn, així com les retransmissions de les òperes del Gran Teatre del Liceu (Ana Bolena i Parsifal) per 100 €. Tot i que el preu de les entrades no s’ha incrementat enguany, el Teatre Auditori de Granollers ha reforçat els importants descomptes que ofereix aquesta venda anticipada d’abonaments.