Celebració de la Diada Nacional de Catalunya

Les sardanes, el Pa amb Tomàquet de la Diada i l'ofrena floral commemoraran a Granollers l'11 de Setembre

10 de Setembre 2018
+
L'ofrena floral al monument que commemora la Diada es farà el dimarts a les 11 del matí
Aquest dissabte, una ballada de sardanes encetarà els actes que commemoren a Granollers la Diada Nacional de Catalunya. A dos quarts de 7 de la tarda, l'Agrupació Sardanista convida tothom a participar en aquesta ballada amb la Cobla Ciutat de Granollers a la Porxada. 
 
La vigília, dilluns 10, també a la Porxada, es farà el Pa amb Tomàquet de la Diada, el sopar popular i el ball organitzat per l'entitat Amics de l'11. La vetllada començarà amb l'actuació de l'Esbart Dansaire de Granollers (20.30 h) i una hora després començarà el sopar, que acabarà amb la música tradicional del grup Ministrers del Sabre. Els tiquets es vendran a la mateixa plaça. 
 
Dimarts 11 de setembre, la commemoració de la Diada es trasllada a la plaça 11 de Setembre. A les 11 del matí, començarà l'ofrena floral d'institucions i entitats, on participaran una cinquantena d'associacions culturals, cíviques, esportives, veïnals, sindicats, partits polítics i institucions.  Aquest any, l'acompanyament coral anirà a càrrec de la Polifònica, sota la direcció d'Agustí Vidal. Membres de l'Esbart Dansaire interpretaran, com ja és tradicional, el ball de l'Homenatge.