Aquesta tardor es renova la xarxa elèctrica del Centre d’Educació Especial Montserrat Montero

Fruit del conveni signat entre Consell Comarcal del Vallès Oriental i l’Ajuntament de Granollers

18 de Juliol 2018
+
El president del Consell Comarcal, David Ricart i l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, han signat l'acord a l'Ajuntament

El president del Consell Comarcal, David Ricart, i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, han signat un conveni mitjançant el qual s’articula la col·laboració entre el Consell Comarcal, destinatari de la subvenció que dona la Diputació de Barcelona (150.000 euros), i l’Ajuntament de Granollers que n’aporta 50.000 i és l’encarregat de l’execució de les reformes necessàries per a l’adequació de la instal·lació elèctrica del Centre d’Educació Especial Montserrat Montero. És la primera vegada que el Consell Comarcal inverteix en el centre, que té uns 140 alumnes matriculats i 55 docents.   

 

L’any 2008 l’Ajuntament de Granollers i la Generalitat de Catalunya van acordar un conveni per posar en valor el centre, amb una inversió prevista de la Generalitat d’1MEUR, dels quals n’ha acabat aportant 553.914,73 euros i des de 2015 el Departament només aporta un import de despeses de manteniment d’uns 37.000 euros l’any, tenint en compte que les despeses de manteniment del centre són de 300.000 euros. 

L'Ajuntament de Granollers ha invertit 693.563,29 euros, en els últims anys les actuacions més destacades que s’han fet al Centre d’Educació Especial Montserrat Montero són la reforma de la cuina, la fusteria i alumini de les aules, les cobertes i la piscina. Queda encara moltes reformes pendent com el canvi de paviment de tota l’escola, l’adequació dels patis o de l’accés principal del centre, entre d’altres. De moment, aquesta tardor es fa la reforma de la xarxa elèctrica.