Una vintena de persones participen a la segona Fam-Trip de turisme de reunions de Granollers

La jornada està promoguda per Granollers Mercat

13 de Desembre 2010
+

Aquest dilluns 13 de desembre s'ha celebrat la segona edició de la Fam-Trip de turisme de reunions de Granollers. Una vintena de persones han pogut conèixer diversos espais de la ciutat que són escenari per acollir reunions, esdeveniments i activitats. Els participants han visitat l'Hotel Augusta Vallès, l'Hotel Ciutat de Granollers i la Fonda Europa, a més de Roca Umbert Fàbrica de les Arts i el Teatre Auditori de Granollers.

La Fam-Trip de turisme de reunions de Granollers és una trobada professional, que compta amb el suport i l'assessorament del Barcelona Province Convention Bureau de la Diputació de Barcelona, i que té com a objectiu conèixer les instal·lacions i els equipaments de la ciutat com a seu d'esdeveniments.

Els agents públics i privats de Granollers relacionats amb el turisme de reunions són els organitzadors d'aquesta trobada que està adreçada a programadors i professionals que busquen espais per a esdeveniments. En els darrers temps, Granollers ha anat guanyant espais de reunions i també establiments hotelers, que permeten incrementar notablement el nombre d'esdeveniments que s'han celebrat a la ciutat, situant Granollers com a punt de referència per a la celebració de congressos i reunions de petit i mitjà format.

Durant la celebració d'aquest viatge per la ciutat, els participants han pogut conèixer personalment als empresaris turístics i gestors d'espais de reunions.