Una actuació del grup La Limoncello, guanyadors del Rock a l'Ascensió 2010, tanca el termini per presentar maquetes i dóna pas als concerts eliminatoris

El grup de Mollet presentarà el seu darrer treball, "Equinox", a la Sala 2046

05 d'Abril 2011
+

Divendres que ve, 8 d'abril, a les 12 de la nit, La Limoncello tocarà a la Sala 2046 i presentarà el seu darrer disc, "Equinox", en una actuació lligada al concurs Rock a l'Ascensió 2010 que va guanyar aquest grup de Mollet. El concert coincideix amb la finalització del termini per presentar maquetes a la novena edició. A partir d'aquí, el jurat seleccionarà els grups que actuaran als concerts eliminatoris, que es faran els dies 7, 14 i 21 de maig, a la mateixa sala.

La final del concurs serà durant la Fira i Festes de l'Ascensió, el dissabte 4 de juny, i hi actuaran els dos grups escollits pel jurat, un tercer triat per votació popular i un quart que serà el finalista del concurs I[És]Música, convocat pel GRA entre els grups de música dels instituts granollerins.

En aquesta edició, el Rock a l'Ascensió inicia una col·laboració amb VOTV que permetrà enregistrar un reportatge dels grups seleccionats dins l'espai "Diari de la música" i un videoclip amb el guanyador; una altra novetat destacada és la incorporació de les noves tecnologies en la difusió i distribució de la música: el guanyador tindrà dret a la distribució digital durant tres mesos de cinc temes propis pels principals canals de la xarxa (Spotify, iTunes, Amazonmp3, Napster,...), a través de La Cúpula (House of Music). Completen l'apartat de premis, la recepció de mil euros, la confecció d'un book professional de fotografies del grup i l'actuació en un escenari de la Festa Major 2011.