Trobada d'alumnes de 2n de batxillerat de Granollers

Comencen els actes de commemoració dels 75 anys del bombardeig del 31 de maig de 1938

27 de Març 2013
+

Dimecres 3 d'abril, a partir de les 11 h, el Teatre Auditori de Granollers acollirà, un any més, la Trobada d'alumnes de 2n de batxillerat dins la programació per commemorar l'aniversari del bombardeig de la ciutat, durant la Guerra Civil. En aquesta ocasió, coincidint amb el 75è aniversari d'aquell tràgic 31 de maig de 1938. 

L'historiador Joan Garriga presentarà l'acte, que continuarà amb la projecció d'un documental. Tot seguit, conferència sobre Cultura de pau: memòria històrica, memòria de futur, a càrrec de Federico Mayor Zaragoza, qui respondrà les possibles preguntes d'aquests alumnes de Granollers. 


A la cloenda d'aquesta trobada, a partir de les 12.20 h, intervindrà l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i, per acabar, hi actuarà un grup d'alumnes de 1r de batxillerat escènic de l'IES Celestí Bellera. 

A més d'aquesta trobada, les primeres activitats de commemoració del bombardeig comencen aquest mes d'abril: 

  • Del 2 d'abril al 10 de maig. Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau.
Exposició “Contes infantils de la guerra”. Col·lecció Freixes-Garriga. 
Patrocina: Unnim Obra Social 
  • Dimecres 3 d'abril. 19 h. Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau.
Presentació del llibre La guerra aèria a Catalunya (1936-1939),de David Gesalí i David Íñiguez. Editat per Rafael Dalmau.

Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau (carrer del Rec, 19, telèfon 93 842 68 34, a/e canjonch@ajuntament.granollers.cat