Els reptes de la indústria alimentària, nova conferència promoguda pel Consell Econòmic i Social de Granollers

Aquest dimarts 22 de novembre a les 18.45 h a la sala d'actes de la Biblioteca Roca Umbert, Josep Maria Monfort i Bolívar, director general de l'IRTA, pronunciarà la conferència "L'IRTA i els reptes de futur de la indústria alimentària".

21 de Novembre 2011

L'IRTA és un centre públic d'investigació, les activitats d'R+D del qual cobreixen tota la cadena de valor dels aliments, sent un agent clau del territori en la transferència tecnològica en l'àmbit de la indústria agroalimentària. Col·labora des de fa més de dues dècades amb empreses nacionals i internacionals, assistint-les també en la cerca de fonts de finançament de la R+D.
L'agroalimentari és un dels sectors de més pes en la indústria del Vallés Oriental i està sent un dels que té millor comportament en el context actual de la crisi, i pot ser per tant un dels motors de la recuperació.
El director general de l'IRTA, Josep Maria Monfort i Bolívar, presentarà els nous formats per posar en valor el coneixement, les diferents formes de col·laboració públic-privada per impulsar la innovació i les eines alternatives de transferència tecnològica al sector agroalimentari.
Des de 2010 el Consell Econòmic i Social de Granollers organitza un cicle de conferències relacionats amb la recerca, el desenvolupament i la innovació amb l'objectiu de col·laborar activament en la millora de la competitivitat de les empreses del territori i la recuperació de l'economia per millorar l'ocupació.
El Consell Econòmic i Social de Granollers està  format per l'Ajuntament de Granollers, la Cambra de Comerç, la Unió Empresarial Intersectorial- Cercle d'Empresaris (UEI- CERCLEM); l’organització empresarial P.I.M.E.C; la Federació d’Associacions Empresarials del Vallès Oriental F.A.E.V.O, UGT, CCOO, S.A.T. Agrícola de Granollers i el fòrum de Comerç i Turisme.