La reforma de la instal·lació elèctrica de l’Escola Municipal del Treball genera un estalvi d’uns 10.000 euros

20 de Juny 2012
+

L’Ajuntament de Granollers continua treballant per l’estalvi energètic per contribuir en l’eficiència i afavorir un estalvi econòmic. En aquest sentit les actuacions de reforma de la instal·lació elèctrica a l’Escola Municipal de Treball han contribuït a estalviar 60.727 kW-h/any que suposa un total de 10.930 euros. La reducció en emissions de CO2 es calcula en 16.214 kg/any.

La reforma de la instal·lació elèctrica s’ha fet substituint les lluminàries existents al laboratori de química de l’edifici antic, de les aules i passadissos de l’edifici nou per leds. Les enceses són amb detectors de moviment i censors de llum.

Granollers celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Durant aquests dies coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible Granollers organitza diversos actes. Dimecres 20 de juny, al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG) es presentaran els resultats de la caracterització de les emissions del parc de vehicles de Granollers a càrrec de la Direcció General de Qualitat Ambiental del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.  I d’un tema de contaminació atmosfèrica provocada pel trànsit a la promoció del vehicle elèctric, que estarà exposat de 17 a 21 h a la plaça de la Corona. Qui estigui interessat podrà veure i provar vehicles (cotxes i bicicletes) elèctrics.