Projecció d'un documental per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Una activitat del Centre per a l'Autonomia Personal Sirius de Granollers

29 de Novembre 2011
+

Aquest dissabte, 3 de desembre, a les 11 h i a l'equipament juvenil GRA (plaça de l'Església, 8), es podrà veure el documental Maria y yo, l'adaptació cinematogràfica de la novel·la del mateix títol, de Miguel Gallardo. Amb la projecció d'aquesta pel·lícula, de l'any 2010, dirigida per Félix Fernández de Castro, es commemorarà a Granollers el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. La sessió es completarà amb una xocolatada.

L'acte és obert a tothom, tot i que està destinat, especialment, a persones amb alguna discapacitat. Per aquest motiu, es facilitarà el seguiment de la pel·lícula a les persones amb dificultats d'audició (diàlegs en pantalla i traducció simultània en llengua de signes). A més, voluntaris de Creu Roja, entitat col·laboradora de l'acte, traslladaran persones amb dificultats de mobilitat fins al GRA.

Aquest acte l'ha organitzat el Centre per a l'Autonomia Personal Sirius de Granollers (c. dels Almogàvers, 24. Tel. 93 861 84 50. Horari d'atenció al públic: dilluns i dimecres, de 9 a 13 hores, i, dimarts, dijous i divendres, de 16 a 20 hores).

Els protagonistes d'aquest documental són Miguel Gallardo i la seva filla Maria, durant unes vacances a Canàries. Aquesta estada, en un indret on no acostumen a acollir un pare i la seva filla autista, és el fil argumental d'una pel·lícula carregada d'humor, ironia i, sobretot, realisme sobre el dia a dia de la convivència amb una persona amb discapacitat.