Presentació de l'Insight Fòrum de màrqueting

Es tracta d'una iniciativa formativa innovadora que es farà al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG)

11 de Juny 2012

El proper dimecres 13 de juny a les 18 h a la Sala d’actes del CTUG (Mare de Déu de Montserrat, 36 08401 Granollers) es presentarà l'Insight Fòrum de màrqueting, un Programa executiu en Management i Direcció de Màrqueting  a càrrec d’Oriol Brutau i de Judith Badia.

L’acte comptarà amb la intervenció de Ferran Ramon-Cortés, formador en habilitats comunicatives i autor entre d’altres llibres de “L'Illa dels 5 fars” que ens oferirà una ponència sobre un tema candent que moltes organitzacions han d’afrontar:
LA COMUNICACIÓ EN TEMPS ADVERSOS
Corren temps difícils. A les empreses es viuen moments d’incertesa i de pèrdua de confiança. I en aquest escenari, la comunicació personal dels directius juga un paper clau. La ponència explora com des de la comunicació es pot ajudar a vèncer aquesta incertesa. Quins comportaments comunicatius ajuden a enfortir la confiança i quins la posen en perill.


L’INSIGHT FÒRUM DE MÀRQUETING és una iniciativa formativa innovadora, orientada a facilitar els coneixements i les competències que les noves tecnologies exigeixen als professionals amb responsabilitats directives i de gestió empresarial. Tot el professorat està format per professionals experts altament especialitzats en la matèria que desenvoluparan en les sessions del curs. Es tracta d’un programa amb una clara visió de futur que pretén capacitar als seus participants per trobar solucions eficients i innovadores a les noves necessitats que estan sorgint en les organitzacions.


Més informació a www.ctug.cat / www.insightforum.cat i al telèfon: 93 538 12 00