Arriba la quarta edició de l'Open Night Granollers A15

Divendres 27 de març, a partir de les 8 del vespre i fins a les 12 de la nit, hi haurà activitats als carrers i places que acompanyaran l'obertura dels comerços

27 de Març 2015
+

Divendres 27 de març Granollers celebra la quarta edició de l’Open Night, un esdeveniment que convida a comprar, sopar i pernoctar, tot a 15 €. Organitzat per Gran Centre, el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental i l’associació Hotels Vallès Oriental, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers, l'esdeveniment pretén promoure el comerç de proximitat i els sectors gastronòmic i hoteler.

En aquesta quarta edició hi participaran 96 comerços, 24 restaurants i 8 hotels de la ciutat, el que representa 850 habitacions disponibles.

Els establiments acollits a la iniciativa proposen productes i serveis a 15 €. D'aquesta manera les botigues ofereixen almenys un article de temporada a aquest preu o també un descompte del 15 % a les compres efectuades dins l'horari de l'Open Night.

Enguany es recompensarà la compra als establiments adherits amb més de 100 premis en productes. Els clients que comprin durant l'Open Night se'ls donarà una targeta amb un codi de barres. Per esbrinar si la targeta conté algun premi o promoció caldrà anar a la plaça de la Porxada i passar-la pel lector instal·lat en l'Espai Open Night Gran Centre Granollers. En aquest mateix espai hi haurà música en directe, a càrrec de l'Escola de Música Combo; un espectacle, a càrrec de la companyia Milnotes, i també un photocall a càrrec de Jordi Ribó.

Una altra novetat de què gaudiran les persones que acudeixin a l'Open Night serà el Show Cooking que es farà a la pl. Maluquer i Salvador i que organitzarà el Gremi d'Hostaleria. La proposta que oferiran serà la degustació de "5 tapes exquisides"

A banda de l'activitat a les botigues i restaurants, les places i carrers s'ompliran de propostes per a tothom. D'aquesta manera, a la pl. Lluís Perpinyà hi haurà l'Espai Comerç de Dalt, en què s'oferiran diferents activitats. A la pl. de les Olles l'Espai Wellness presentarà les noves propostes en fitness per aquest any. A la pl. de la Caserna hi haurà exhibicions de ball, tallers gratuïts, regals i sorpreses de la mà de Rítmic Granollers i seguint amb el ritme es farà una ballada de country, a càrrec de Marta Rubio, a la cantonada del c. Barcelona amb la pl de la Porxada. Al c. Sant Roc proposen "Moda amb cinc sentits", una degustació combinada amb la moda, i a la pl. de la Corona hi haurà instal·lat el Photomaton d'Interfilm.

Els aparcaments de la ciutat s’uneixen a l’Open Night i ofereixen una tarifa plana de 5,9 euros entre les 6 de la tarda a 3 de la matinada. La mateixa franja horària tindrà un preu d'1 euro a l'aparcament Estació-Atenea (pg. Cristòfol Colom 21)

El Museu de Granollers també s'adhereix a l'Open Night i obrirà les portes fora del seu horari habitual. Les exposicions que es podran visitar són: “Josep Vernis"; “Joan Brossa: escolteu aquest silenci”; “Jordi Benito. Idees com a imatges / Documents com a obres d'art” i “Mirades i diàlegs”.

Es podrà identificar els comerços participants en l'Open Night pels cartells i altres elements de color groc que instal·laran en els seus aparadors i portes.