Obertes les preinscripcions al programa de formació al Centre Vallès

19 de Juny 2012

Preinscripcions als cursos de l’Escola d’Adults

Del 14 al 22 de juny es poden fer les preinscripcions als cursos de l’Escola d’Adults del Centre Vallès. Aquest centre públic de formació per a persones majors d’edat imparteix classes d’alfabetització, ensenyaments bàsics, català, castellà, anglès, informàtica, Graduat en ESO, preparació per a les proves d’accés a Grau Mitjà i Superior i accés a la Universitat.
L’horari de preinscripcions és de 15 a 20.30 h al mateix Centre Vallès (carrer Veneçuela 86, telèfon 93 849 98 88). Cal portar una fotografia de carnet, una fotocòpia del DNI i una fotocòpia de la targeta sanitària. Si es prefereix es poden fer preinscripcions per Internet, al web www.gencat.cat/preinscripcio. La matrícula s’ha de formalitzar del 3 al 7 de setembre.

Inscripcions als cursos d’estiu de l’Escola Oficial d’Idiomes del Vallès Oriental

Des del 23 d’abril i fins a esgotar places es poden fer les inscripcions per als cursos intensius d’estiu d’anglès, alemany, francès i xinès a l’Escola Oficial d’Idiomes del Vallès Oriental, amb una durada de 80 hores. Aquests cursos són de quatre hores diàries, en horari de matí, de 9.30 a 13.30 h, o tarda, de 16 a 20 h.

La novetat d’aquest estiu és la programació de cursos d’anglès, alemany i xinès amb especial atenció al món de l’empresa. Aquests cursos tenen una durada total de 40 hores, i se’n fan dues cada dia: de 16 a 18 h, o de 18 a 20 h. Els cursos comencen el 29 de juny i acaben el 26 de juliol.

L’escola compta amb aules completament equipades i climatitzades, sala d’estudi amb accés a Internet i servei de bar.