Nova temporada del "Passa'm la recepta" 2016-2017

Les diferents cuines del territori català tornen a centrar la mirada d'aquest projecte de trobades culinàries

25 de Octubre 2016
+

Torna el projecte "Passa'm la recepta", el projecte de centres cívics que des del 2006 acull el Centre Cívic Palou i que consisteix en una sèrie de trobades mensuals on un grup de persones comparteixen receptes i secrets de cuina, sempre al voltant d'un tema gastronòmic en concret.

Aquesta temporada 2016-2017 a les trobades es convida als participants a fer un recorregut per quatre de les regions més riques en l'àmbit gastronòmic que tenim al territori català:

 

La cuina de l'Empordà, el Gironès i el Pla de l'Estany

Divendres 25 de novembre de 2016
Cuiners: Josep Melgarejo i Roser Blasco

 

La cuina de muntanya: la Cerdanya i el Pla d'Urgell

Divendres 27 de gener de 2017
Cuineres: Fuencisla González i Maria Dantí

 

La cuina del Penedès i el Priorat

Divendres 24 de març de 2017
Cuineres: Conxi Parrado i Cati González

 

La cuina de Les Garrigues i La Segarra

Divendres 19 de maig de 2017
Cuineres: Encarna Garcia i Assumpció Volart

 

Totes les trobades començaran a les 17.30 h al Centre Cívic Palou.

Les activitats són gratuïtes i amb places limitades, amb la qual cosa cal fer inscripció prèvia (que s'obrirà sempre un mes abans de cada trobada). Per inscriure's cal dirigir-se a qualsevol dels centres cívics de la ciutat, en horari d'atenció al públic, o bé accedir a www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions.

Per a més informació, consulteu el bloc del "Passa'm la recepta".