El Museu de Ciències Naturals organitza un itinerari urbà per descobrir el patrimoni geològic de Granollers

L'activitat es farà dissabte que ve al matí, d'onze a una

05 de Juny 2012
+

El Museu de Ciències Naturals la Tela organitza, dissabte que ve, un itinerari geològic urbà per descobrir la geologia i els fòssils de les nostres roques sense sortir de Granollers.
El recorregut, pel carrer Alfons IV fins a la plaça de la Porxada, posarà en evidència una enorme varietat de roques a les façanes, escales, paviments... Amb l'ajuda de la biòloga Belén Fernández i la geòloga Catalina Restrepo, els participants podran identificar diferents tipus de roques (magmàtiques, sedimentàries i metamòrfiques), així com els usos en la construcció i en la indústria; també es podran reconèixer alguns fòssils a les roques sedimentàries. L'activitat començarà a les 11 del matí i acabarà a la 1 del migdia. El lloc de trobada serà el Museu de Ciències Naturals (C. Francesc Macià, 51, Granollers).

La propera sortida del museu serà el dissabte 23 de juny i serà una matinal a  Marata, per observar-ne les papallones, amb l'acompanyament del biòleg i conservador de la Tela, Toni Arrizabalaga. El lloc i hora de trobada serà al casal de Marata, a les 9 del matí.

Les places per a ambdues activitats són limitades i les inscripcions poden fer-se a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà -OAC: www.granollers.cat/ovac - tel. 93 842 66 10.

Més informació, Museu de Granollers Ciències Naturals
93 870 96 51
m.granollers.cn@diba.cat  www.museugranollersciencies.org