El mercat de productors d'alimentació s'estrena al mercat dels dijous

Els productes de temporada que trobem són: fruites, verdures, olives, pa, coques, formatges i embotits

02 de Juny 2011
+

El mercat dels dijous presenta una novetat, un conjunt de deu parades de productors d'alimentació que venen directament el producte que produeixen. La plaça Perpinyà acull aquest mercat de productors d'alimentació, que és una iniciativa impulsada per un grup de comerciants d'aquesta plaça que van proposar reunir productors d'aliments de primera qualitat i ecològics. Un dels impulsors del projecte, Amadeu Barbany, ex president de Gran Centre, ha explicat la voluntat d'estendre espais especialitzats en el mercat dels dijous. “El mercat de productors d'alimentació és la primera llavor, el proper pas serà que cada plaça s'especialitzi amb un producte, per exemple: flors, planter, petit bestiar... Tornaríem a la funció que tenien antigament les places. Un atractiu més”. Els deu paradistes provenen d'Hostalets de Balenyà, Torroella de Montgrí, Santa Susanna, Lliçà de Vall, Canet de Mar, Santa Agnès de Malanyanes, Muntanyola (Osona) i Gelida, oferiran els productes de temporada: fruita, verdura, pa i coques, formatges, embotits i olives. A més hi ha dos productors que venen cireres (Lleida) i bolets (Pobla de Lillet).