Les nadales, l'escudella de la plaça de les Olles, el concert d'In Crescendo... i més, aquest cap de setmana, dins del programa de festes

Més de 500 persones participaran dissabte a la cantada de les AMPA, que acabarà a la plaça de l'Església i tindrà l'acompanyament de la Pereanton Jazz Band de 6è de l'Escola Pereanton

18 de Desembre 2015
+
Fa més de 30 anys que l'AV Granollers Centre fa el brou de Nadal, a la pl. de les Olles
Aquest cap de setmana, continuen les activitats nadalenques, amb molta música, el Tió Solidari i les Delícies del Nadal. 
 
Dissabte, a partir de les 9 del matí, i durant tot el dia, l'AV Granollers Centre prepararan la tradicional escudella de Nadal a la plaça de les Olles i l'oferiran a tots els vianants. Enguany fa 15 anys que per aquestes dates emergeix del subsòl de la plaça l'olla en què es cuina el brou que l'entitat fa en directe des de fa més de 30 anys. 
 
Dissabte també serà el dia de la cantada de nadales solidària de les AMPA. Hi participen 15 escoles més un cor de famílies vinculades al centre Joan Solans. En total, seran unes 500 persones, grans i petits, que es trobaran a les 17.30 h a la plaça de Maluquer i Salvador i cantaran en 17 llocs diferents del centre, per fer la conjunta a la plaça de l'Església, a les 18.30 h, amb l'acompanyament de la Pereanton Jazz Band de 6è sota la direcció de Toni Cuesta. Abans, els joves components de la Jove Pereanton Jazz Band, formada per la primera promoció del Projecte Musical de l'escola Pereanton, oferiran un concert. Integrada per exalumnes i oberta a la ciutat, el grup segueix assajant i tocant sota el paraigua de l'Associació Cultural. El  muntatge de la megafonia d'aquesta activitat comptarà amb la col·laboració dels nois i noies del mòdul de So i Escenografia de l'Escola Vallès. Els cantaires podran gaudir, també,  del brou de l'AV Granollers Centre. 
 
El Teatre Auditori acull aquest cap de setmana el doble concert del grup vocal granollerí In Crescendo, acompanyat de l'Orquestra de Cambra de Granollers (dissabte, 21 h; diumenge, 19 h). Dissabte la Coral Art 9 oferirà la Missa de pescadors de Villerville de G. Fauré (Sala Tarafa, 20 h) i diumenge, la parròquia de Sant Esteve serà escenari del concert de Nadal de la Coral Albada i el Cor Adult de la parròquia, que oferiran el Cant de la Sibil·la (17 h). 
 
Durant tot el cap de setmana, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, hi haurà a la plaça de Perpinyà el Tió Solidari de l'associació de comerciants Gran Centre, en suport a El Xiprer. Altres propostes són el conte de Nadal de l'assoc. La Traca, dissabte (de 17 a 19 h), al carrer de les Travesseres; i l'exhibició de ball, taller de postals i cagatió amb els follets màgics a la plaça de les Hortes (d'11 a 13.30 h), una activitat organitzada per l'assoc. de comerciants Roger de Flor, Sota el Camí Ral i l'Espai Milnotes. El mateix dia es representaran els Pastorets de l'Hospital (17 h), a la sala d'actes del Centre Geriàtric Adolf Montañá.  
 
Pel que fa a fires de Nadal, n'hi haurà al centre, a les places de la la Porxada, l'Església i les Olles; i a Roca Umbert, amb DFactory, el centre de disseny temporal, amb roba, complements, alimentació... a la nau Dents de Serra (d'11 a 21 h) i #Spamdarts a l'Espai d'Arts, obres d'artistes del territori a preus assequibles (dissabte, d'11 a 14 h i de 17.30 a 21 h; diumenge, d'11 a 14 h ) i taller familiar.