S'obre la inscripció als cursos i activitats de juliol de la xarxa de Centres Cívics

Dissabte 20 de juny la XCC organitza una nova edició del Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela"

29 de Maig 2015
+

Dilluns 1 de juny s'obre el termini per apuntar-se a les activitats de la Xarxa de Centres Cívics (XCC) per al mes de juliol. Com ja és habitual, l'oferta té un doble caràcter lúdic i formatiu, i s'adreça a tots els públics, amb un apartat dirigit especialment a infantis i joves. 

Les més de quaranta activitats que recull el programa s'organitzen en quatre àrees temàtiques. En salut i creixement personal, destaquen, com a novetat, els cursos de cant de mantres i el de gimnàstica hipopressiva. En expressió i creativitat, s’ofereixen entre d'altres un taller de pintura a l'aire lliure i un de cistelleria. Dins de l'àrea de terra i fogons, trobem cursos per aprendre a cuinar per a una sola persona i de com preparar sopars informals d'estiu. I un taller per aprendre els passos bàsics per reciclar un moble vell i un per aprendre a fer-se un vestit d'estiu són exemples dins la temàtica de tecnologia i recursos. 

En l'apartat de propostes per a infants i joves, s'ofereix un curs d'iniciació a la dansa i un de moviment i dansa en família. a més de jocs d'aigua i l'altres activitats pròpies de l'estiu.  

El període per apuntar-se a totes aquestes activitats acaba el dia  19 de juny i la inscripció pot fer-se  de manera  presencial  a qualsevol dels centres cívics en horari d'atenció al públic (de dilluns a dijous, de 16 h a 21 h, i divendres de 17 h a 21 h), i també en línia a través de l'adreça:  www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions 

La programació sencera es pot consultar a: www.granollers.cat/centrescivics i també a Facebook. Seguint el perfil a Facebook de Centres Cívics i compartint un dels seus posts es podrà optar al sorteig que es farà d'un dels cursos que s'ofereixen.

El Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela" canvia de dia i enguany se celebrarà en dissabte

El dissabte 20 de juny se celebra una nova edició, la 17a, del Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela". En aquesta ocasió hi ha tres novetats destacades. La primera és el canvi del dia de la celebració, que passa de diumenge al matí a dissabte a la tarda – dia 20 de juny a partir de les 5 de la tarda a la plaça Maluquer i Salvador-. La segona és la diversificació de preus de la inscripció, la qual cosa permet ajustar el preu pels joves de 14 a 18 anys i per a les famílies en què hi participa un adult i un infant. I la darrera és el premi dins de la categoria adulta, que enguany serà en metàl·lic i estarà dotat de 299 euros pel primer classificat, 200 euros pel segon i quatre premis de 100 euros. Com a les altres edicions, dins la categoria infantil s'atorguen quatre premis que consisteixen en material fotogràfic valorat en 100 euros.

El ral·li pretén donar a conèixer, a través de la pràctica de la fotografia, llocs de la ciutat que destaquen per la seva singularitat i interès. És per això que en el moment de l'inici del ral·li es dona als participants els quatre temes obligatoris que han de retratar i el recorregut a fer. Per participar-hi s'accepten totes les edats i s'admeten tot tipus de càmeres digitals. Com cada any hi haurà dues categories, l'adulta i la infantil, i no s'acceptaran les imatges manipulades. Les inscripcions es poden fer de l'1 al 17 de juny a qualsevol centre cívic o per internet a www.granollers.cat/centrescivics. També es podran fer el mateix dia de l'activitat de 17 a 19 h.

Mostra artesanal als centres cívics

D'altra banda, entre els dies 8 i 30 de juny, quatre equipaments de la Xarxa de Centres Cívics acolliran les exposicions dels treballs artesanals dels participants als tallers que s'han fet durant el curs. 

El calendari de les mostres és el següent: 

Centre Cívic Palou
Del 8 al 24 de juny - Inauguració: 8 de juny, 19.30 h

Centre Cívic Jaume Oller
Del 15 al 19 de juny - Inauguració: 15 de juny, 19.30 h

Centre Cívic Can Bassa
Del 16 al 24 de juny - Inauguració: 16 de juny, 19.30 h

Centre Cívic Nord
Del 18 al 30 de juny - Inauguració: 18 de juny, 19.30 h